Om firmaet

Vi er et mindre firma med base i Helsinge i Gribskov kommune, nord for København.

Vores service bygger på årelang erfaring med vedligeholdelse, istandsættelse og forbedring af facade og bygningsdele, og henvender sig til hus- og sommerhusejere, der har brug for pålidelig hjælp.

Bemærk vi laver “tre i en”. Det vil sige, at vi håndterer mange typer tømrer, murer og maleropgaver samtidig. Det sparer dig som kunde en del besvær og gør som regel opgaven billigere samlet set.

Forholdet til vore kunder bygger på erfaring, tillid og god kommunikation.

Vi udfører et solidt og grundigt stykke arbejde med sans for detaljer og æstetik. Når vi forlader dit hjem, er det en selvfølge, at der er ryddet op efter arbejdet.

Som en hjørnesten har vi omtanke for natur og sundhed, hvorfor vi anbefaler bio-maling og økologisk træbeskyttelse samt andre bæredygtige materialer eller genbrug, hvor det giver mening.

Med kunden i centrum yder vi professionel assistance til konkurrencedygtige priser. Sådan kan vi, fordi vi holder administrations-, lokale- og markedsføringsudgifter på et minimum.

Kontakt Christian Krüger på 23 28 77 48 eller info@bygservice.dk for et tilbud på din opgave eller en snak om mulighederne.

Bygservice ApS

Birkegårdsvej 3

Annisse Nord – 3200 Helsinge

Tlf. 23 28 77 48

Mail: info@bygservice.dk